Я так хотів сказати, що люблю!
Щоб ти від мене ці слова почула,
Не було болю, розпачу, жалю,
Найщасливіша в цілім світі була…
Щоби іскрились очі кожен день
І усмішка ніколи не згасала,
А щоб душа, раділа від пісень,
Які би над колискою співала.
Та не судилось! Доля різний шлях,
А не рушник, встелила нам під ноги.
Ти часто так являлася у снах,
Що віршами ставали монологи.
З тобою я постійно розмовляв,
І що кохаю, вже давно признався!
Тобі спасибі, що є тим, ким став,
Що до без тями в тебе закохався…
05. 01. 2021 р.