І знову січень вечір розгорнув,
Укрив пів світу сірим видноколом.
Не йди у спогад! Ти давно минув!
Не підкрадайся щастям попід болем.
На все у світі є своя пора -
На кожне сонце зійде повний місяць..
І не кажи, що я в тебе була,
Не стукай в шибку, не тривож, не смійся.
Який цей вечір довгий та гіркий!
І ти примарно світишся з темно́ти,
А за вікном гойдаються гілки,
І десь за ними ти сидиш навпроти..
Фото моє, якось раніше)