Приходить Рік Новий до кожної хати -
То ж хочу з цим святом усіх привітати!
Бажаю здоров’я, бо всім його треба:
Не так, щоб зірок доставати із неба,
А так, щоб текло безтурботно життя,
І веселковим було майбуття!
Ще трішечки щастя, такого як хочеш,
Щоденно щоб радістю сяяли очі!
Щоби дарувала любов свої чари,
У снах щоб літали, мов діти, до хмари!
Везіння, натхнення, удачі і вміння,
Бажання, наснаги, завзяття, терпіння,
Гармонії, злагоди і насолоди
Від миру, добра, і тепла, і свободи!
Щоб Бик дав усе, що цей Щур не додав,
Нехай все здійсниться, що я побажав!