Чогось завжди не буде вистачати:
Учора - розуму, здоров'я - завтра,
Того, що не зуміли взяти й дати,
Це нашого життя сувора правда.
Слабкому завжди мало сили волі,
А сильному - хоч трішечки слабинки,
Засмученому - радісної долі,
Самотньому - любові лиш краплинки.
Бездумному не вистача спокою,
В розлуці хто - терпіння і удачі,
І кожен зберігає за собою
Секрет, і кожен знає, що це значить...
Страждання... Мрії... То ж і не все одно
Бажати й обіцянки не забути...
Цей світ - театр, і твоє життя - кіно,
Й дилема вічна - бути чи не бути?