Ніколи не радій чужій біді, ***
Бо власне горе сам собі розбудиш,
Й на долю будеш скаржитись тоді,
Бо дні святкові зміняться на будні.
14.08.2019.
Чи може бути мода на вірші, ***
Як то: верлібри, акро-. білі, інші?
О, ні, бо вірші то є спів душі
І кожна з них – по-своєму є грішна.
5.09. 2019.
Чи знаєш ти, чим пахне чужина? – ***
Сирітством і постійною війною.
Не завжди й успіхом ввінчається вона,
Хоча й не ти цьому будеш виною.
13.09.2019.
Поезію не кожен розуміє, ***
Бо ж це потік мелодії і слів.
Хто п’є її й від насолоди мліє,
Той розгадать секрет її зумів.
13.09.2019.
Ганна Верес (Демиденко).