Ти так граційно увійшла в моє життя,
І я ожив – не був таким ніколи.
Чарівним променем
так гріє мене цвіт твого ім'я,
Бо ти моя.
Так хочу я
Лишатись біля твого серця знову й знову.
Сьогодні ти красива,
Наче та весна,
І ніжним світлом сяють твої очі.
Бери за руку – ми повільно
Танцюватимем у снах,
Не відпускай і буде так щоночі.
І ти казала, що не буде так завжди
А от і ні – я знав, що це неправда.
Я би не зміг стояти
й бачити, як тануть наші сни.
О так, вони,
ті наші сни
На нашім небі намальовані назавжди
Сьогодні ти красива,
Наче та весна,
І ніжним світлом сяють твої очі.
Бери за руку – ми повільно
Танцюватимем у снах,
Не відпускай і буде так щоночі.
І я б не став топити музикою лід,
Бо я б не зміг, нічого би не вийшло
Якби не було то написано
на долі наших літ.
Чудових літ,
найкращих літ
Тих літ, що разом нам судилося прожити.
Сьогодні ти красива,
Наче та весна,
І ніжним світлом сяють твої очі.
Бери за руку – ми повільно
Танцюватимем у снах,
Не відпускай і буде так щоночі.