СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
Присвячується Дорогій, Святій Трійці – Небесному Батькові, Брату Ісусу Христу
та Святому Духу
ЗВЕРНЕННЯ
–
НАМІСНИКА БОГА!
В Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа,
Миряни, Я не раз звертаюся до вас.
Земну планету скоро жде страшна розруха.
Гряде Отця Небесного у Всесвіт час.
Тринадцятого грудня – це Різдво на всій планеті!
Моліться, люди, ревно до Небесного Отця!
Пишу до вас Я з дозволу Творця, бо в світі – Третій!
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я З ВАМИ – З СПОКОНВІКУ ТА НАЗАВЖДИ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
21.12.2020 р.
Написано вдень – 15:55
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)