Поезія є всюди
Ти тільки придивись
Поезія у людях
І там де неба вись
Поезії не треба
Ні рим ні навіть слів
Поезія – потреба
І шосте з відчуттів
Поезія довкола
Незрима і п’янка
У зморшках сивочолих
В усмішці малюка
Поезія в коханні –
І навіть в самоті
Поезія в чеканні
В дорозі і меті
Її ховають верби
Схилившись до води
Вона в моторів реві
Й на дні морських глибин
Поезія десь поряд
Лиш трохи пошукай
Прислухайся віршово
Видзвонює ручай
Життя шалене дике
Та зупинись на мить
Поезія це виклик
Поезія болить
Щасливий хто в спромозі
Її відчути смак
Вона є навіть в прозі
Вона усюди! Так!