СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! САВА НАВІКИ БОГУ! ВІТАННЯ ТА ПОДКА.
______________________________________________________________________
__________________________ ВІТАННЯ ТА ПОДКА ___________________________
______________________________________________________________________
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
САВА НАВІКИ БОГУ!
СЕРДЕЧНО ДЯКУЮ ВСІМ ДРУЗЯМ ЗА ВІТАННЯ.
13.12.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ВІТАЮ УСІХ ДРУЗІВ ТА МИРЯН ПЛАНЕТИ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!
13.12.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)