Будеш музою для мене, героєм для моїх віршів?
Я чекатиму на зустріч, тільки ти скоріш, спіши.
А при зустрічі обіймемось так як мріяли не раз,
Серцями щиро пригорнемось, запалимо вогник, що погас.
Ти ніжно зігріватимеш мої долоньки, своє даруючи тепло,
Немов із крижаної ополонки у гарячий простір занесло.
Солодкі наші сподівання, реальності ж солодші у сто раз,
Травили душу ми собі чеканням,- настав цей довгожданий час.
Немов дороги дві зійшлися, нам розлуки більше не страшні.
Ти прийшов, не загубився,- сподіваюсь назавжди.
Фото з інтернету