Стою на вулиці і в твої вікна заглядаю,
Світло горить, лиш там тебе немає,
Куди пішла ти у таку пізню годину?
Невже наша любов вже втратила всю силу?
Я ж обіцяв тобі - прийду,принесу квіти
І світлячками ліхтарі почали миготіти
Навіщо я казав тобі,що щирого кохання не буває
А ти пішла кудись,поряд тебе немає.
Навіщо я казав тобі,що щирого кохання не буває
Куди пішла ти у таку пізню годину?
Невже наша любов вже втратила всю силу?
Тебе нема,я відчуваю біль,не знаю що робити.
Тож кислий запах мають ці троянди-квіти,
І світлячками ліхтарі почали миготіти
Навіщо я казав тобі,що щирого кохання не буває?
Captain Beafheart "Love Lies"(Shiny beast)