Я — супермен!
Не смійся, а послухай:
Сценарій у класичному сюжеті -
Талан безмежний їздити по вухах
Як гору навалити у клозеті!
Перевіряю — робить ідеально
Немов годинник, "казка наяву"
Винагорода за талан матеріальна -
З тим таланом я, як король живу!
Чудовий дар від матінки природи -
Коріння свої паростки дає!
Всі збочені теорії й уроди -
Сховатись зась — воно як є, то є
Мені за те слугує справжня свита
Поперло несказанно на момент -
Брешу безмежно! Можу всіх дурити!
Я — президент! Gівняний президент!