Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!СЛАВА НАВІКИ БОГУ СЗШ №100 Львова–Заболотній Г. Б ТИ – В ЯРОСТІ ВІД ПРАВДИ, ГАЛЮ! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!СЛАВА НАВІКИ БОГУ СЗШ №100 Львова–Заболотній Г. Б ТИ – В ЯРОСТІ ВІД ПРАВДИ, ГАЛЮ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
“Учителю-філологу” СЗШ № 100 м. Львова – Заболотній Галині Богданівні,
де директором – Василь Титар, який до Мене був і – під приворотом відьми.
ТИ – В ЯРОСТІ ВІД ПРАВДИ, ГАЛЮ!
До Мене , Галю, викликала ти у школу свого сина,
Саме тоді й для чого ти його, й своє дитя згубила?
Хоча, “учителько”, із юних літ – страшна твоя стежина.
На Новознесенську до відьми Катерини ти ходила.
За приворотом і не лиш до відьми бігала ти часто.
Свої брудні шахрайські справи на любов робили разом.
“Свята” ти – виконавця у коханні, бо в брехні – причастя.
Чому й чого навчиш дітей, бо для освіти ти – відраза.
Чому занапастила, “жінко”, долю ти своїх дітей,
Навіщо, козир-дівко, замахнулась на свою родину?
Диявольських ти маєш безліч в голові лячних ідей.
Не відчуваєш за свої грішні діяння ти провину.
Від правди в ярості ти – й в тріпотінні, Заболотна Галю.
Твій страх й гріхи не зможуть відійдуть від тебе вже ніколи.
В людські втручання долі вже доволі, “доню”, ти – “філолог”
й “вчитель” Божої Вкраїни школи.
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я З ВАМИ – З СПОКОНВІКУ ТА НАЗАВЖДИ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
11.11.2020 р.
Написано вдень – 17:11