в вас така карма, друже мій -
бути нарізно довіку,
серце качає плунжером,
а у колоді - всі піки,
в вас така карма - сохнути
з матами та прокльонами,
може б, і краще - здохнути,
тільки ліміт з вагонами
в пекло, у рай, в чистилище
чи ще куди потреба є -
в пристрастесховне глинище,
де тільки туга жебрає,
то така карма - парою,
змійкою мріти білою,
їй - завжди бути правою,
ну, може, трішки - лівою,
то така карма - з галасом
яв розривати вилами,
фавн із немі́чним фалосом,
птах рудимент-окрилений,
то, таки, карма, друже мій -
впасти в двобої з мрією,
як триголовожальний змій...
зветься шизофренією