СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! СМЕРТЬ – ПОСЛУШНИЦЯ МОЯ.
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
СМЕРТЬ
–
ПОСЛУШНИЦЯ МОЯ.
Послушниця Моя навічно – смерть.
Вона Моєї – виконавець волі.
Приходить, мовби смерч, чи круговерть.
У кожного кістлява – на долоні.
Мої читайте, люди, вдумливо всі вірші
І закарбовуйте у пам’яті собі.
Вставайте, діти, розумово щасливіші,
До Бога з вірою у будь-якій добі…
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
06.10.2020 р.
Написано вночі – 03:00
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)