СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ЧОМУ КОБИЛА У ЦЕРКОВНОМУ СПІВАЄ ХОРІ. . ???
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ЧОМУ КОБИЛА У ЦЕРКОВНОМУ СПІВАЄ ХОРІ…???
Чому Тимчак Любов виспівує в церконому у Стрілках хорі…???
Їй місце біля чорта Паращинця Володимира й доволі.
Відпуска в Люби та Володі – вічна й тепла в смоляному морі.
А з ними друзі, Гагалович, Циби – голі, но в родинному всі колі…
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
04.10.2020 р.
Написано вдень – 17:17
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)