Пишу історію чорнилом із думок
Про те, як файно буть щасливим
Реально просто круто, класно як
Цих слів без слів ніяк не пояснити
А кожен день в минуле все іде, іде
Кожна хвилина мить секунда, все проходить
Цим часоплином ми усі пливем
Хтось човен має, а хто просто бродить
Все тимчасове є у просторі часу
Комусь це швидко, декому росою
Хтось все чекає білу полосу
У когось є вона завжди з собою
Ми самі ритмом серця творимо ідеї
Ідеї які втілюєм в моє й твоє буття
Але зазвичай ми шукаєм апогеї
Бо лиш вона у центі нашого життя