Люби цей світ! Бо він таки прекрасний!
У ньому стільки дивовижі є!
Це сонце, що мільйони літ не гасне,
І райдуга, що воду з річки п’є.
Зело, яке весною оживає
І тішить душу виглядом своїм.
Це ліс, що в собі магію ховає,
І парк з вечірнім співом солов’їв.
Це нива, на якій зростає колос,
Город, що вітамін бере на борт,
Це музика дощу і вітру соло,
Садок, де спіє вишенька на торт.
Бджоли політ і цвіркуна гудіння,
Це усміх діда, тупіт дітвори.
Це рук людських і розуму творіння,
Мистецтва подих, техніки верхи.
Прийом любові і її офіра,
Це звуків, кольорів одвічна гра.
Науки крок і безконечна віра
У перемогу світла і добра.
25.09.19