Медитація - це Космос,
Байдуже що є довкола,
В лісі, на вершині в горах
Чи на килимку удома.
Медитація - це тиша
В позі трупа на підлозі,
І порушити ваш спокій
Жодна думка вже не в змозі.
Медитація - це ясність,
Дотик пензля, рух у танці,
Концентрується весь Всесвіт,
В зосередження ділянці.
Медитація - це цілість,
Щира вдячність буть собою,
Вдих і видих, тут і зараз,
Хоас зовні за межою.
Медитація - це пошук,
Глибини в собі самому,
Найпростіші враз питання
Відгукнуться по-новому.
Медитація - це досвід,
Доторкнутись його вартий,
Кожен може відшукати
Хто він і до чого здатний...