СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ДОЗВІЛЬНА МОЛИТВА Дозвільна молитва – для Мойсевич Л. В.
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ДОЗВІЛЬНА МОЛИТВА
Дозвільна молитва – для Мойсевич Людмили Василівни в Ім’я Отця і Сина, і Святого Духа з хрещенням Моїм Святим Духом!
Ранок – 06:45
Я, Рогуля Андрій Йосифович – намісник Бога на землі, майбутній Володар світу коронований Господом Богом дозволяю:
Мойсевич Людмилі Василівні – Своїй місіонерці та довіреній людині молитися над віруючими мирянами планети і допомагати їм у їхніх хворобах та проти зла.
Молитися над людьми три рази Отченаш і Богородице Діво в Ім’я Отця і Сина, і Святого Духа! Допомагати їм у хрещенні Моїм Святим Духом в їхніх хворобах та в боротьбі проти зла.
Молитися в Ім’я Отця і Сина, і Святого Духа та хрестити потребуючих мирян допомоги Моїм Святим Духом три рази в Ім’я Отця і Сина, і Святого Духа! Амінь!
Я , ЯК МІЙ НЕБЕСНИЙ БАТЬКО ЗА ДОБРО БУДУ НАГОРОДЖУВАТИ, А ЗА ЗЛО КАРАТИ!
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
13.09.2020 р.
Написано ранком – 06:55
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)