Кілька спроб перейти на "ти"
Із програмою "За призначенням!",
Щоб зійшлися в один світи –
Замість броду міцні мости:
Вміння – прагнення.
Чорні тіні у русі ніг
Вимальовує сонце, коситься.
У зеніті надійний щит:
Віра, єдність, звитяжний клич
Серця голосу.
Хай самуми здіймають тьму,
І безводдям лякають відстані –
Та довіра веде війну
Із напастями, а тому
Спрагу знищує.
Обганяють події час.
Швидкісними життя маршрутами –
І злітає з шалених трас
Чергових обіцянок ас –
Не забутися!
Кілька спроб перейти на "ти".
Кілька спроб, що єдині в намірі:
Не звернути, дійти мети
І краплину, живу, води
Донести!
Караванами.