СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
МОЇ ВІТРИ МЕНІ ШЕПОЧУТЬ
Щодень Мені усі Мої вітри шепочуть,
Щоб Я розвіяв в Україні темні сили.
Мої послушники не знають, що Я хочу…
Й прохають, що для Любочки Тимчак чортиці,
Не місце в Україні – для роздертої кобили.
А Гагалович, Циба, Яричківську, Паращинця й Мартич,
Належить з попелити та розвіяти по полю в Стрілках!
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
05.09.2020 р.
Написано вночі – 03:33
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)