Малянівський Василь Іванович
( 06.01. 1991р.н - 31.08.2014р)
Старший солдат 26-ї артилерійської бригади.
Загинув біля м. Щастя с. Весела Гора Луганської області.
Біль втрати з роками усе не втихає,
Ятрить і не зникне ніяк.
А згорене серце ніяк не сприймає,
Що ти нас покинув ось так.
Тебе молодого посміла забрати
Від нас ця гібридна війна
І вражим осколком життя відібрати ..
Та будь же проклята вона!
Хоч тіло убила, та дух не зломила –
Ти досі іще на війні.
Журавликом з неба, розправивши крила,
Так часто з'являєшся в сні.
Прийдеш на світанку, відкриєш віконце:
Тут вишня береться цвісти.
Й тобі молодому всміхається сонце
І буде завжди – двадцять три.
Проміння яскраве торкається шибки
І будить ласкавим теплом.
Журавлик зі сну пролетить і враз зникне,
Лиш чути «курли» за селом.