Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!Подяка “філологу” СЗШ №100 м. Львова – Заболотній Г. Б. ЗА ПРИВОРОТИ ВДЯЧНИЙ ГАЛІ - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!Подяка “філологу” СЗШ №100 м. Львова – Заболотній Г. Б. ЗА ПРИВОРОТИ ВДЯЧНИЙ ГАЛІ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Подяка учителю “філологу” СЗШ № 100 м. Львова – Заболотній Галині
Богданівні, де директором – Василь Титар, який до Мене був й – під
приворотом відьми.
ЗА ПРИВОРОТИ ВДЯЧНИЙ ГАЛІ!
Три місяці знайомства, Галю, із тобою
Й три роки в муках довелось Мені прожити.
Я довгий час стою з дияволом в двобою,
Ти чарами примусила себе любити.
Мені своє дала чар-зілля, дівко, двічі,
Бо добре знала ти свою роботу зла.
Дивилася в Мої єхидно й підло в вічі,
Мене в той час Ісуса Матінка вела,
Але тоді про Мене правду ти не знала...
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
23.08.2020 р.
Написано ранком – 05:05
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)