Так мало в світі залишилось тих,
Хто у мистецтві бачить щось прекрасне,
А серед них ще менше є таких,
Які навчилися творити власне.
В них навствіж в світ відчинене вікно,
Що від душі - вважають геніальним.
Для себе вже поставили давно
Духовне вище над матеріальним.
Мистецтво - це для них мов сенс життя,
Їм ноти замінили рідну мову -
Хто у відтінках бачить почуття,
В рядках хто відчуває силу слова.
Що створене людьми і для людей
У вихорі натхнення і емоцій -
Чи є щось важливіше цих речей?
Яскравим все стає на кожнім кроці.
Не кожен може зрозуміти нас,
Буває, часом, проти нас все людство.
Невігластво порожніх сірих мас...
Мистецтво без протесту - не мистецтво.
Якщо їх всіх докупи, людства цвіт,
Зібрати разом, взяти й об'єднати -
Вони спроможні поміняти світ,
Або його дощенту зруйнувати.
09.08.20