Я у Бога питала, чи щось більше є від любові —
Бог тебе мені дав, — усміхнувся: "дивись сама".
А я дивлюся, милуюся — ти чудовий!
Щебечеш радо, обіймеш ручками обома.
Навіть крила мені за спиною виростив,
Щоб летіла, коли в казку з собою звеш.
"Із любові народжується любов, —
Бог сказав, — а ти сином свою зовеш."
01:37 23.07.2020