Кажеш ти: поміж нами секретів нема.
Ми колишні коханці, та давні знайомі.
Але слово "колишні", напевне, дарма,
Щось муляє у серці обох, несвідомо.
Поміж нами багато подій та порад,
небезпека, поразки, натхнення, невдача.
Не завжди ми ход́или удвох на парад,
та був́али і зовсім безглузді задачі.
Кажеш ти: ми потрібні одн́е одном́у,
спереч́атись не стану, потр́ібні, звичайно.
Але точно не знаєш, колишній, чому,
ми близькі, як раніше, і так надзвичайно.