СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛУГА ДИЯВОЛА Й ВІДСТАВКА ВИНА ВСІХ ПРЕЗИДЕНТІВ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛУГА ДИЯВОЛА Й ВІДСТАВКА
ВИНА ВСІХ ПРЕЗИДЕНТІВ
Гряде відставка до слуги диявола,
Тому міняються в Вкраїні правила –
Це Президента нашого вина,
Що в Україні досі йде війна.
Грабують Президенти Батьківщину.
Один із них в страху її покинув
Й з боязні чорт пустив лищень сльозину.
Тож всі дурили: хтось брехню поглинув.
А слуги, як брехали й далі брешуть
Й олжу народу язиками чешуть.
Слуга диявола подасть в відставку,
Бо думає лишень про цю заявку…
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
20.07.2020 р.
Написано вночі – 03:15
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)