Невже вас треба вчити любити Батьківщину!
Ви що всі подуріли від пива та брехні?
Московія підступно напала на Вкраїну
І гинуть наші хлопці від клятої війни!
І мир не запанує, який вам обіцяють -
У табір за Уралом байдужих повезуть!
Все в дурнів конфіскують, по морді наклепають,
А самих гонорових у поїзді приб’ють!
Терплячих та байдужих навмисно з вас зробили,
Щоб ви не захищали дітей, батьків, дідів -
Загарбники ніколи, нікого не жаліли,
Не вір, не вір ніколи ти в казочки катів!
14.07.20р.