Ну, що то за питання, друзі милі,
Якою мовою нам розмовляти,
Якщо тобі дала Вкраїна крила
І любиш ти її, як рідну мати?!
Які проблеми, якщо син ти вірний
На перше місце ставиш Батьківщину,
В думках своїх і в діях завжди вільний,
І про нащадків дбаєш кожну днину?
Не може Україна буть без мови,
Що виборов, зберіг народ у битвах,
Щоб у піснях і в поетичнім слові
Жила, у спілкуваннях і в молитвах.
Моя країно! Ти не полонянка!
Не шмат землі, де варвари панують!
Ти не німа, не ледар, не панянка
Безпам'ятна, де рід свій не шанують!
Ти – мужня, мудра, вільна і єдина
На щастя Богом створена й на славу!
І мови скарб від сина і до сина
Залишиться на цій землі по праву!!!
Ну, що то за питання, друзі милі,
Якою мовою нам розмовляти,
Якщо тобі дала Вкраїна крила
І любиш ти її, як рідну мати?!
11.07.2020