Пиріжки:
***
по телебаченню сказали
дочасні вибори у нас
всю комуналку знизили
переключи вже той канал
***
спитав іванко у дружини
сьогодні підеш в магазин
привезли там нові товари
пива я куплять не буду
***
якщо тобі так сумно стало
й набрид тобі старий диван
і телешоу теж набридли
біжи картоплю покопай
Порошки:
***
день перемоги відзначали
в москві всі вийшли на парад
у червні стрілки мов вертали
назад
***
і дощик мив собі картоплю
капусту моркву і буряк
а потім повінь все сховала
за так