🇺🇦Ідентифікація🇺🇦
Як то збрататись з ворогом ближчим,
не співали про це Кобзарі.
Не встигли молодь свою вберегти,
червоними вбиті вони!
Голодом, страхом приручали людей.
Нічого свого і самі на убій.
Ні мови, ні права,
ні зернини в руці.
Чого нема в москаля - то душі!
Що не зламна у нас!
Навіть з мертвого у полі вітає,
і вбиває насмерть москаля.
Та не рівня Україні вони.
Незалежні тепер на віки!!!
І пісні, що лунають про славу і волю,
звучать у кожній сім'ї!!!
О.В. Рибалко