Немає більше жодних відчуттів,
Наступний кожен крок завчасно хибний -
Ти ангел, що застряг між двох світів,
Та в жодному нікому не потрібний.
Хай не залишив ти по собі слід
І тільки вітер у кишенях свище,
Не встиг змінити самотужки світ -
Ти підіймайся вгору, вище й вище.
Згори так добре видно всіх людей,
І ти стоїш, мов на вершині світу...
Достатньо. Витри сльози із очей.
Один лиш крок спроможний все змінити.
Немає більше страху висоти,
Розкрий вже власні крила і лети.
01.07 20