Мотив мрій
Заспівай на світанку мотив давніх мрій
І згадай, як дивились на зорі.
І бажанням звучить голос лагідний твій –
Цілуватись в ранковому полі.
Піддається волосся зухвалим вітрам,
І земля відчуває зізнання,
Бо немає тут місця застиглим словам,
Коли губи палають коханням.
2021
Мотив мечты
Ты напой мне мотив той старинной мечты,
Что рождается, глядя на зори.
И по голосу слышно, что жаждешь и ты
Заласкать меня в утреннем поле.
Вьются волосы шёлком вслед буйным ветрам,
И земля так щедра теплотою.
И не место здесь вовсе привычным словам,
Когда губы пылают любовью.
1995
Фото из Интернета