- Я вже руки тобі не віддам.
- А я не відбираю,
Я музику твоїх губ, очей
В скарбничку свою збираю …
- Я вже тебе тобі не віддам.
- А я не вимагаю,
Я так давно на ці слова
Від тебе одного чекаю …
- Я в тобі частинку неба свого
Так довго уже помічаю,
Я так хотів торкнути його,
Я так боявся, зламаю …
Місток, що бачу до серця твого,
Боюсь до нього торкнутись,
Піду, не захочу із нього назад
Кудись у чуже повернутись …
- А я тобі сказала давно,
Ти дні мої, мої ночі,
Душі моєї п’янке вино,
Ти ж бачиш мої очі …