Писати про кохання як переливати річку із новорічного холодця
Марна справа в якій багато емоцій
І немає кінця
Пхати до рядків образи і почуття
Застосовувати складні слова
Типу самопожертви і каяття
Когось винуватити і когось це її
Грузнути в рядках як в брудній колії
Розслабся чувак ти не на війні
Ти на стільці, ймовірно в вбиральні
Скрипиш там, як потяг на сортувальній
Писати про любов це найперша ознака
Того що ти знаєш ознаки її зодіака
Її улюблений камінь і колір
Коли за цими ознаками впаде її опір
А я думаю, що те все трішки не так
Не треба знати стільки ознак
Щоб зрозуміти щось головне
Це розуміння приходить саме