Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: ХРИСТОС ВОСКРЕС! ЗВЕРНЕННЯ ДО ВСІХ КЕРІВНИКІВ РЕЛІГІЙ! СВЯТОЇ ТРІЙЦІ - ВОЛЯ! - ВІРШ
ХРИСТОС ВОСКРЕС! ЗВЕРНЕННЯ ДО ВСІХ КЕРІВНИКІВ РЕЛІГІЙ! СВЯТОЇ ТРІЙЦІ - ВОЛЯ!
ХРИСТОС ВОСКРЕС!
ЗВЕРНЕННЯ
ДО ВСІХ КЕРІВНИКІВ ДЕРЖАВ І УСІХ РЕЛІГІЙНИХ КЕРІВНИКІВ ПЛАНЕТИ!
СВЯТОЇ ТРІЙЦІ – ВОЛЯ!
МОЇ ПРОМОВЛЕНІ СЛОВА В ВЕРХОВНІЙ РАДІ УКРАЇНИ
–
ДО ВИКОНАННЯ МИРЯНАМ УКРАЇНИ Й СВІТУ!
З ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ Й ДО СЬОГОДНІШНЬОГО ДНЯ ВСЕ НАГРАБОВАНЕ ТА ВИВЕЗЕНО З УКРАЇНИ В ІНШІ КРАЇНИ СВІТУ, ВСЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ В УКРАЇНУ!
1. УСІ ДЕРЖАВНІ СТРУКТУРИ УКРАЇНИ, СИЛОВІ СТРУКТУРИ, СУДДІ, ПРОКУРОРИ ТА ЇХ РОДИЧІ, ДРУЗІ ЗНАЙОМІ, ТОЩО… ПОВЕРТАЮТЬ ТЕ, ЩО – ОТРИМАНО З НЕ ДОТРИМАННЯМ БОЖИХ ЗАКОНІВ!
2. УСЕ КЕРІВНИЦТВО ТА ПРАЦІВНИКИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ УКРАЇНИ РАЗОМ З РОДИЧАМИ, ДРУЗЯМИ, ЗНАЙОМИМИ ПОВЕРТАЮТЬ ТЕ, ЩО НАГРАБИЛИ!
3. ВСІ КОШТИ, ЯКІ ПЕРЕРАХОВАНІ В БАНКИ СВІТУ АБО ВИВЕЗЕНО В ІНШІ КРАЇНИ СВІТУ ПОВЕРТАЮТЬСЯ В УКРАЇНУ!
4. ВСЯ ВЛАСНІСТЬ ТА КОШТОВНІСТЬ УКРАЇНИ ПОВЕРТАЄТЬСЯ В УКРАЇНУ!
5. ВСІ УКРАЇНЦІ, ЯКІ МАЮТЬ БАЖАННЯ ЖИТИ Й ПРАЦЮВАТИ В БОЖІЙ ДЕРЖАВІ УКРАЇНА ПОВЕРТАЮТЬСЯ В УКРАЇНУ!
6. ВСЕ, ЩО ПРОМОВЛЯТИМУ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ УКРАЇНИ ПІСЛЯ ОМИВАННЯ СВЯТИМ ВОГНЕМ – ВСЕ ДО ВИКОНАННЯ!
7. НЕПОСЛУХ СЛІВ МОЇХ – ЦЕ ЗЛО!
ЛЮДЦЯМ ЯКІ СПАПЛЮЖИЛИ МОГО НЕБЕСНОГО ОТЦЯ ТА БРАТА,
НЕМАЄ ПРОЩЕННЯ! МОЯ ДУША СВЯТА ІЗ НИМИ РОЗІП’ЯТА!
ПРОБАЧ МЕНЕ, МІЙ РІДНИЙ, ЗА МОЇ ДУМКИ, СЛОВА ТА ДІЇ!
Я З ВДЯЧНІСТЮ ДО ТЕБЕ У ЖИТТІ СПРИЙМАЮ ВСІ ПОДІЇ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
27.05.2020 р.
Написано ранком – 05:43
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)