Як добре бувати в театрі під назвою «Ліс».
Тут вхід завжди вільний, квитка купувати не треба.
Земля замість сцени і зарості замість куліс,
І даху немає, стоїть диво се просто неба.
Освітлювач - сонце чи місяць в оточенні зір.
Дерева, кущі і трава – декорації сцени.
Актори – плазун, земноводник, комаха і звір.
В режимі нон-стоп йдуть вистави в межі ойкумени.
В театрі під назвою «Ліс» є чудовий оркестр,
Птахи різновиді у ньому солісти й хористи.
За регента - вітер. В цій справі він best of the best.
Травинки, листки, квіточки і дощі – танцюристи.
А кожна пора, що у році, митець-костюмер.
Струмки, комарі, дятли, верби сухі – музиканти.
На них задивляються білки й сороки з галер,
Зникаючі рисі, орли і хмарки-емігранти.
І оплески шлють "Лісу" вдячні його глядачі
За працю й талант, за видовище дивне і мову.
Уміє він радість засіяти в кожній душі.
Лише б не знесла зла людина його установу.