До 210-річчя смт Михайлівки
МИХАЙЛІВСЬКИЙ КРАЙ
Михайлівська земля талантами багата,
Край працьовитих і простих людей,
Сьогодні зустрічає свято -
Поважний і почесний ювілей.
Оспіваний вже не одним поетом
Наш рідний, заповітний край,
Де доля поріднилася із степом,
І там, де мого серця кровограй.
Були літа - буремні грозовії,
Що пронеслась над степом віковим,
Ламались долі, та були надії,
Що заживе наш край життям новим.
Мов чорні круки, впали лихоліття,
Криваві і трагічні сторінки,
Голодомору і війни страхіття -
Все подолали наші земляки...
І колосились знов поля пшеничні,
Квітучі віти молодих садів,
А на землі невтомна і одвічна
Буденна праця наших трударів.
Бо тут наш дім і батьківське коріння,
Дітей, онуків світле майбуття
Це час для єдності і розуміння,
Щоб будувати гідне всім життя!
Святковий настрій хай не покидає,
Хай буде хліб на кожному столі,
Хай край михайлівський живе і процвітає
Під мирним небом на святій землі!
Любов Шемет
22/05-2020р
Михайлівка