Якби вогонь давно погас, не було б зараз диму.
Ти знай, я й досі бережу любов ту невгасиму.
Я не погоджуюсь із тим, що час – дієві ліки.
Він нас нещадно розділив, та я твоя навіки.
Я заперечую і те, що відстань здатна вбити
Ці незбагненні почуття і змусить розлюбити.
Я знаю, що й для тебе я, мов кисень, незамінна.
Любов важливо зберегти. Лише вона безцінна.
Все інше – вигадки, пусте, буденні клопоти, дрібниці.
Ми зберегли свою любов і наші спільні таємниці.
Ні відстані, ні дні й роки не стали цьому на заваді.
Любов, якщо вона свята, не піддається їхній владі.
фото з інтернету
Любов - це пройти разом через все. Залишитися, вистояти, пробачити, покращити, берегти, цінувати, бути вірним. Це переживати разом всі труднощі, що випадають на долю кожного. А бути поруч тільки коли все добре, красиво і радісно, це не любов. Любити - це бачити душу іншого, це розчинити себе в почутті нестримного прагнення зробити іншу людину щасливішою, бути підтримкою для неї, рятівним кругом, маяком світла.