А спробуй-но сказать моєму сину,
Що він лише малесенький хлопчак!
Ні! Він не буде згоден з цим ніколи!
Ви Халка гнів відчуєте відтак!
Бо вчора був він Воїном Дракона:
Пізнав кунг-фу, як майстра десь зустрів,
Вас захистив, прорвавши оборону,
Всіх ворогів завзятих перебив!
Сьогодні вранці був малим щенятком,
Хотів гуляти, гавкав і тягнув
На кухню, де млинці так смачно пахли,
А він той запах носиком відчув.
Коли Ви куховарите, шеф-повар,
В подобі сина, може тут прийти,
І треба все віддати в гідні руки,
Бо майстер все доробить залюбки.
Водій з машиною чудовою до моря
Вас пропонує часто відвести,
Лише зберіть всі іграшки з собою,
І підстрибцем рушайте до мети.
Ну що ж Ви? Все працюєте, спиною
Ви повернулись і не хочете туди?
Щодень однакові? До змін так не готові?
Не можете все зайве відмести?
А також були лицарем чудовим,
Скакали Ви на баскому коні,
Доки чийсь голос, владний і знайомий,
Не попросив Вас спати вже лягти.
Ті голоси навколо поступово
З Вас відібрали чари мінять світ,
Бо Ви - слухняний - як просте поліно,
А Буратіно - це вже Чарівник!
Оце хлоп'я прийшло лиш нагадати
Про те, що й досі Вам підвладне ВСЕ,
Що можете, як схочете, злітати,
Куди лиш Вас фантазія несе!