Як же на світі хороше
цими весняними днями!
Пахне бузком на вулицях.
Дощиком з неба - привіт!
Навіть коти свій марець
перенесли на травень,
їхні музичні love-story
незмінні за купу літ.
Сонечко посміхається,
цілує каштани розквітлі.
Жовтогарячі кульбабки
красуються у траві.
Навіть люди сьогодні
на диво якісь привітні.
Такими б і мали бути
усі ми на цій Землі.
А поки що, в карантинний час
нам знову згори дають аванс.
На заклик людський, що є сил:
— Спаси нас з біди, Господи!
Він нас почув і в добрий час,
чекає лиш звіт собі від нас...
— Спасибі тобі, Господи!
Що не лишаєшся осторонь,
і безумовну любов свою
даруєш нам стільки літ!