Єгипетський жук-скарабей
Шепоче нам про букву «K».
OK ! – Гаразд! Kiss – поцілунок.
Goalkeeper знов зберіг рахунок!
Key, kangaroo, knife, know, kind, kitten.
Keen, kingdom, pink, kid, kindle, kitchen.
Clock, kettle, luck, shark, rock, woodpecker.
Blackbird, cockroach, hawk, knee, knight, backer.
***
Спелінг нижче
***
Єгипетський жук-скарабей
Шепоче нам про букву «Kей».
OуKей ! – Гаразд! Kiс – поцілунок.
Голкіпер знов зберіг рахунок!
Кі, кангуру́, найф, ноу, кайнд, кі́тен.
Кін, кінгдом, пінк, кід, кіндл, кітчен.
Клок, кетл, лак, шарк, рок, вудпе́кер.
Бле́кбьо́рд, ко́кро́уч, хок, ні, найт, бе́йкер.
ID:
875895
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Оповідний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Вірші для дітей дата надходження: 14.05.2020 17:58:03
© дата внесення змiн: 14.05.2020 17:58:03
автор: Чеслав Віршинський
Вкажіть причину вашої скарги
|