Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: ХРИСТОС ВОСКРЕС! БОЖІ ЗАКОНИ – ІМЕНЕМ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ ВСТАНОВЛЮЮТЬСЯ БОЖІ ЗАКОНИ! - ВІРШ
ХРИСТОС ВОСКРЕС! БОЖІ ЗАКОНИ – ІМЕНЕМ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ ВСТАНОВЛЮЮТЬСЯ БОЖІ ЗАКОНИ!
ХРИСТОС ВОСКРЕС!
БОЖІ ЗАКОНИ
ТА ЗАКОНИ НАМІСНИКА БОГА НА ЗЕМЛІ –
ДЛЯ МИРЯН УСЬОГО СВІТУ
ІМЕНЕМ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ ВСТАНОВЛЮЮТЬСЯ БОЖІ ЗАКОНИ!
НЕВИКОНАННЯ БОЖИХ ЗАКОНІВ – ЗЛО!
1. СВЯТОЇ ТРІЙЦІ ІМЕНЕМ ВСТАНОВЛЮЮ ЗАКОНИ БОЖІ НА ЗЕМНІЙ ПЛАНЕТІ!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
07.05.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)