Сьогодні ти підкориш цілий Всесвіт
А завтра в душу стукає "ніщо".
Мені, ця пустота давно вже лестить,
Отож скажи, тобі вона нащо́?
Ти так давно в обіймах тої тиші,
Ніхто не зна, який насправді ти
І звеш когось, і ніби треба інші,
Йдучи кудись, не знаючи куди.