В своїй завжди відверта правоті,
Енергію несе у світ жіночу.
Розрада у душевній гіркоті.
Ділитись всім на світі з нею хочу.
Буває, часом, просто промовчить,
Образити нікого не посміє.
Порадить щось у найскрутнішу мить
І від душі за кожного радіє.
У голові є тисячі ідей,
Вона завжди крокує в ногу з часом.
На жаль, крім неї, мало є людей,
Що з невичерпним мудрості запасом.
Утішить, знайде правильні слова
І кожним словом вміє окриляти.
Різниця неважлива вікова,
Вона ж бо як наставниця, як мати