Сірко блохастий, волохатий
Із буди голос подає,
Грицько тиняється по хаті -
Горілки Галя не дає
Над вишнями хрущі гудуть,
Як вітер в комині гуляє,
А «слуги» землю продають -
На те лиш мізків вистачає.
Міста і села погоріли,
Чиновники лихі крадуть.
Крадуть, неначе подуріли,
Гадають: вцуплять і втечуть
Коли понесе в синє море
Панів і їхніх діточок?
Гірше за вірус оте горе,
Чи в дупі безліч колючок
Поки не вмерла Україна -
Не варто, мабуть, те чекати
Зелену жабу, як тварину,
На цеп, на вила тре саджати!