Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: ХРИСТОС ВОСКРЕС!Присвячується Святій Трійці ДОРОГА ДЛЯ МЕНЕ–УКРАЇНА! Й ДОРОГЕ МЕНІ-ЗЕРНО ВКРАЇНСЬКЕ! - ВІРШ
ХРИСТОС ВОСКРЕС!Присвячується Святій Трійці ДОРОГА ДЛЯ МЕНЕ–УКРАЇНА! Й ДОРОГЕ МЕНІ-ЗЕРНО ВКРАЇНСЬКЕ!
ХРИСТОС ВОСКРЕС!
Присвячується Дорогій, Святій Трійці
ДОРОГА ДЛЯ МЕНЕ – УКРАЇНА!
Й
ДОРОГЕ МЕНІ – ЗЕРНО ВКРАЇНСЬКЕ!
Дорога Моя для Мене – рідна Україна!
Дороге Мені вкраїнське і Моє – зерно!
Вона не встане більш ніколи на коліна!
Забудуть українці про лячне ярмо!
А Батьківщина та Мої вкраїнські діти –
Це, мов у жилах Кров й без них нема життя.
Тож на весні, як квіти змушують радіти,
Хоч зараз біль терпкий в душі й серцебиття.
Московії та Путіну немає місця на планеті!
Святої Трійці – це промова й Я пишу, бо в світі – Третій!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
21.04.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)