Давай вийдемо в нуль, знову на старт
В середині кров бурлить, в очах - азарт.
Нарешті будемо жити в кайф, для себе
Цієї ночі дотики будуть лиш для тебе.
І ми з тобою вічність, ми - безкінечні
Дві паралелі, галактики доісторичні.
Хочу з тобою через день і сьогодні,
Через місяць і вчора тонути в безодні.
Я і ти, наркотик і адреналін -
Вибухові суміші серед нестійких стін.
Серед сонячного світла романтичного
Ти мене вперту, а я тебе егоїстичного,
До шостої, або ж і до ніколи, до кінця
Пальці навхрест, з тобою не боюсь свинця.
Наша одержимість досягла розміру критичного,
Тому що ти мене вперту, а я тебе егоїстичного.