Я вам бажаю лишень добра,
Спасибі друзі вам за ці 6 років,
І часу вже багато в нас нема,
І до кінця так мало кроків......
Я вам бажаю тільки добра,
Щоб кожен в світі десь себе знайшов,
Серця нехай цвітуть - як ця весна,
А душі гріє справжня любов.....
Що буде з нами ? я не знаю,
Тому слова наступні пам'ятайте,
Я тільки вам добра бажаю,
А ви мене - не забувайте........
Присвячується чудовим людям 25-ї групи,з якими я навчався в ТНМУ ім. І.Я.Горбачевського..
Барабан Марія
Вікторія Гижко
Галущак Олег
Калиш Оленка
Навроцька Іванка
Кучер Жанна
Рудика Сергій
Заставна Надія
Плига Оксана (староста)
Прокопишин Денис
Трач Оля
Шейн Іра